kontroll vizsgálat...

 2010.05.04. 23:09

Ma voltunk kontroll vizsgákaton. 4 antiepileptikum, kiütések az arcon (néhány pötty a lábon és a karon is),  szerda óta tünetmentesség, vasárnap óta álmatlan, forgolódós éjszakák, természetgyógyász, gonosz szellemek űzése, lapacho tea és amúgy vidámság és elevenség. Ezekkel tudnám jellemezni az elmúlt 1 hetet.

A kiütésekre a doki néni úgy gondolta, hogy az gyógyszerallergia (a természetgyógyász szerint kandida... na most legyen okos az ember, melyiknek higgyek?.....), vénásan kapott Peti szteroid gyulladáscsökkentőt, és várjuk, hogy a piros foltokban kijövő "valami" eltűnjön. 

A kontroll EEG sem volt valami meggyőző, bár jobbat mutat, mint eddig, én személy szerint elégedetlen vagyok, különösen, hogy 4 gyógyszert szedünk.

Ráadásul nem tudom mi történt az elmúlt napok tünetmentességével, de délután volt két 10-15 másodperces pislogásos rohamunk, szóval összességében nagyon lehangolt a mai nap. 

De annyi azért hozzá tartozik a dologhoz, hogy Peti egy hős volt. Ma volt az első olyan EEG, amikor nem kézben, hanem az ágyon fekve aludt el, szépen, ügyesen és a műszereket is úgy pakolták rá, hogy közben nem a kezemben volt. A branül beszúrását is viszonylag ügyesen viselte, így a nap végére vígasz ajándékokkal halmoztuk el. Gumicukrot és chips-et kapott (ezeket úgy sem eheti majd, ha tényleg neki fogunk a kandida diétának), és mivel imádja a vonatokat ezért egy gyorsvonatot kapott a meglévő vonatszettjéhez. A vonatoknak ma vele kellett aludniuk.

Bejelentkeztünk ma a kandida diéta elkezdéséhez táplálkozási tanácsadóhoz. Nem tudom e tekintetben mi tévőek legyünk. Van aki nagyon helyesnek és támogatandónak tartja a környezetünkben, van aki meg ha nem is ellenzi, de nem is támogatja a diétát.  Félek egy kicsit tőle. Nekem személy szerint soha nem kellett semmien diétát betartanom, és mindig is sajnáltam azokat, akiknek mondjuk fogyás, vagy esetleg cukorbetegség miatt diétázniuk kellett. Magamról sosem tudtam elképzelni azt, hogy tudnék ilyet tartani, valószínű, pont ezért félek tőle, hiszen itt most rajtunk, a szülőkön múlik, hogy Peti képes lesz e ennek megfelelően táplálkozni és betartani a diéta szabályait.

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://olgoj.blog.hu/api/trackback/id/tr121975337

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása