Egy kis tapasztalat megosztás...

 2012.04.04. 23:53

Talán sokan vannak, akik gyermekéről kiderül, hogy epilepsziás. Az ember elkezd lázasan kutatni a neten, hogy tanácsot kapjon, hogy olvasson valami hasznosat...nem tudom....hogy kapjon valamit...egy irányt, hogy merre menjen, kit keressen, ki segítsen....

2008 decembere óta tudjuk, hogy a fiunk epilepsziás, már 2009-ben is több rohamot megéltünk és 2010 februárjától augusztusig szinte napi szinten rohamoztunk, amíg a Vargha intézetre rá nem találtunk. Hálás köszönet újfent a számukra, illetve a módszer számára, ahogyan gyógyítanak.

Ha az orvosokat kell megítéljem. Le a kalappal kezelőorvosunk Dr. György Ilona előtt, aki azt hiszem mindent megtett és megtesz a mai napig is a gyermekünkért, hogy meggyógyulhasson. Idős orvosról beszélek, akinek szenvedélye a gyógyítás, és 70 fölött is igazán toppon van. Néha persze (mint minden szülőben) bennünk is kételyek voltak, akartuk tudni más orvosok véleményét is, különösen, hogy kilátástalannak láttuk a helyzetünket. Úgy éreztük, hogy tehetetlen az orvosunk, és nem tudja, mihez nyúljon már, hogy segíthessen.

Az elmúlt évek során a debreceni klinika mellett két budapesti kórházban jártunk neurológiai szakvéleményért. A kettő közül a Heim Pál Gyermekkórház Neurológai osztályát ajánlanám bárkinek, akinek hasonló problémái vannak. Be kellett jelentkeznünk és (számunkra meglepően rövid időn belül) 1 hét múlva már fogadtak is bennünket, ahol 24 órás video eeg-t készítettek. Emellett szemész orvos és pszichopedagógus is vizsgálta a gyermekünket. Dr. Kollár Katalin volt akkor az osztályvezető, és 4 orvos konzíliumából született szakorvosi vélemény.

A Heim Pálba nagyon körültekintőek voltak velünk és minden nap délelőtt és délután is volt vizit, amelyeken minden alkalommal úgy éreztem, hogy mi vagyunk a középpontban, nem úgy, mint máshol. Nem panaszként, mert minden kórházban jól bántak velünk, de itt különösen. (és a legfontosabb, egy fillért sem adtam egyik orvosnak se!!!!) A viziteken legalább 20 perc-fél órát ránk szántak, és a legvégén a főorvos legalább egy órát beszélt velem, hogy elmagyarázza a szakvéleményt és elmondja a véleményét.

Szóval összefoglalva a Hein Pált mindenképpen javasolnám! FONTOS!! E véleményemhez hozzá kell tegyem, hogy a kórház dolgozói nem kezelték hosszú távon a gyermekünket, mindössze 5 napot töltöttünk ott, a pozitív véleményem az ott töltött rövid idő alatt alakult ki.

A bejegyzés trackback címe:

https://olgoj.blog.hu/api/trackback/id/tr624364500

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása