Jól vagyunk....

 2010.07.17. 22:14

Régen nem jelentkeztem ennek több oka is van, amiket most inkább nem részletezek, inkább leírom a lényeget. Voltunk a Heim Pál Kórház Neurológia Osztályán. A tapasztalatok:

1. nagyon felkészült, segítőkész, kedves, betegközpontú orvosok és nővérek

2. az orvos társadalom összetart, és ezt inkább tovább nem ragoznám

3. kaptunk néhány javaslatot Peti kezeléséhez, de igazából a korábban felállított diagnózist (ESES szindróma), és a saját kezelőorvosunk által javasolt kezelést helyben hagyták, sőt mondhatnám javasolták.

Hazajöttünk. Elkezdtük a természetgyógyász által javasol homeopátiás cseppet szedni és mivel gyermekünk továbbra is napi szinten rohamozott visszamentünk eddigi kezelőorvosunkhoz.

Három hetes immun globulin (IVIG) kezelés vette kezdetét, melynek első hetében még volt egy nap, amikor rohamozott a kisfiunk, majd három hét tünetmentesség. Kicsit több, mint egy hete az oviból azzal hívtak fel, hogy Peti rohamozott, és menjünk érte. Másnap reggel még volt egy rohamozós reggele. Már ott tartottunk, hogy megint megyünk vissza a kezelőorvoshoz, de azóta ismét jól vagyunk. Szóval, ha isten is úgy akarja, akkor jövőhét csütörtökön megyünk kontrollra, és reméljük addig is jól leszünk.

Sosem tudjuk ugazán minek köszönhetjük azt, ha jobban vagyunk, vagy ha rosszabbul, de minden nap hálát adunk a jó istennek, amikor jól vagyunk. Szóval most jól vagyunk....

 

A bejegyzés trackback címe:

https://olgoj.blog.hu/api/trackback/id/tr492157966

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása