helyzet...

 2011.01.28. 23:49

húúú. már azt hittem, hogy a belépő kódomra sem emlékszem, olyan régen jártam ezen az oldalon. A helyzet az, hogy szerintem amikor az ember el van keseredve és már nem tudja merre menjen, sokkal inkább belebonyolódik abba, hogy írjon, mint amikor a dolgok jól mennek.

Nos, nálunk a dolgok jól mennek. A korábbi, napi szintű rohamozások helyett utóljára tavaly decemberben volt rohama Petinek és a december 23-ai EEG is azt mutatja, hogy jól van. A kezelő orvosa kijelentette, hogy Petinél az ESES szindróma már nem áll fenn. Ez nagyszerű hír, karácsony előtt nem is kaphatott volna a családunk nagyobb ajándékot!

Szóval hálám fejezem ki a Vargha Tudományos Intézetnek és Kozák Andreának, aki a gyermekem kezelője!!! A fiam jól van, és ez a számunkra mindennél többet jelent!

Nagyon sokat fejlődött. Hozzá kell tegyem a fejlődése érdekében intenzív fejlesztésbe kezdtünk. Hétfőn szerdán HRG vizes torna, szerdán értelmi képességfeljelsztő egyéni foglalkozás keretében, csütörtökön szárazföldi szenzomotoros torna, és Ayres terápia.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://olgoj.blog.hu/api/trackback/id/tr812304049

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása