Vargha Gyógymód

 2010.08.25. 11:04

Ismét régen volt alkalmam hírt adni magunkról. Cirka egy hónapja kb., hogy utoljára jelentkeztem. Sok minden történt azóta. Kezdem szép sorjában.

Először is, a borostyán lánc…nagyon energikus lett tőle Peti. Eddig is iszonyú sok energiája volt, de mióta viseli, úgy érzem, hogy olyan, mint egy duracel nyuszi. Néha örülnék az energiái negyedének is (mármint ennyit átadhatnak nekem).

Vargha Gyógymód…mint írtam korábban, kipróbálunk egy új természetgyógyászt. Siker sztori a családban, szóval nagyon bízunk benne. Július végén mentünk el hozzájuk, csináltak egy állapotfelmérés, és közvetlenül utána volt egy kezelés. Esküszöm, ha nem lett volna már egy pozitív tapasztalat a családban, úgy ott hagyom őket, mint a huzat. Iszonyú drága maga az állapotfelmérés, és a kezelések is, és úgy éreztem az első találkozás után, hogy egy kész átverés show-ban vagyok. De nem adtuk fel, hiszen úgy gondoltuk, hogy a családtagunkon már segített, és nekünk nem nagyon van már egyéb alternatíva, amiben higgyünk.

Egyenlőre nem bántuk meg. Kis lépések, nagy eredmények…., ahogy az egyik kezelő mondta. 8 kezelésen voltunk eddig. Két és fél hete tünetmentes Peti és az garantált, hogy a kezelések után van széklete. Igazi kis csacsogó lett, pár hét leforgása alatt fejlődött a beszéde, és a viselkedése is sokat alakult, már sokkal jobban elfogadja az irányítást, nem annyira hiperaktív, és a dühkitöréseit is jobban lehet kezelni.

Ha valakit érdekel, bővebben a www.varghagyogymod.hu weboldalon olvashat róluk. Olyan hírességet gyógyítottak már meg, mint a Kovács Ágnes úszóbajnokunk, és számtalan cikk és sajtóközlemény jelent már meg róluk.

Szóval egyenlőre csak pozitívan tudok én is róluk nyilatkozni, és úgy tűnik…(nem győzök az ujjammal kopogni, hogy lekopogjam), hogy ez hat a gyermekemnél, és nagyon remélem, hogy tudnak rajta segíteni, és fél-egy év múlva, már mint rossz álom gondolunk vissza az epilepsziára, a viselkedés problémákra, a fejlődésbeli lemaradásra….

 

A bejegyzés trackback címe:

https://olgoj.blog.hu/api/trackback/id/tr972246342

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása