Mindig is úgy gondoltam a természetgyógyászatra, hogy amellett, hogy nem gyógyszerrel kezelnek (ami pozitív) mindig van benne egy kis hókusz-pókusz.  Számomra pont ez az, ami idegenné és hihetetlenné teszi a dolgot. Persze amikor az ember el van keseredve és nem tudja, hogy hova lépjen, csakhogy a gyerekén segítsen, olyankor azokat a dolgokat is megpróbálja, amikben amúgy talán nem is hisz.

Megérkeztünk a mesterhez, megfogta Peti kezét a csuklójánál és közölte, hogy ez a gyerek bozasztó sok tejet iszik, (az állam a padlót surolta, tényleg rengeteg tejet iszik) nagyon rosszak az étkezési szokásai (ami igaz, az igaz, két kezem meg tudom számolni mi az, amit hajlandó megenni), nagyon ramaty állapotban van az emésztési rendszere, és kandidás, diétáztatni kellene, és persze nem ehet se tejet, se burgonyát, se cukrot, se csokit, se...stb. Szóval gyorsan kilőtte a legtöbb dolgot, amit jelenleg megeszik a gyerekem. Ezek után elővette kis pálcikáját, és megállapította, hogy a gyereket körbe veszik a rossz szellemek, és hogy nem jó helyen alszik, a földsugárzás szempontjából rossz helyen van az ágya, méressük be a szobáját, és helyezzük át az ágyát. 

Na itt jött a számomra legmurisabb része a kezelésnek, közölte, hogy a gyerek menjen ki a rendelőből (az apja kivitte), és ültem a guruval szemben ő meg becsukott szemmel, és felemelt kézzel elkezdett mormolni  az orra alatt. Nem tudtam mi történik, csak sejtéseim voltak...már-már a nevetés határán voltam, főként amikor horkolni véltem Őt, majd egyszer csak kinyitotta a szemét, mért a pálcikájával és közölte, hogy egy szellem még nem akar elmenni. Megkérdeztem, hogy most rólam kergeti a rossz szellemeket? Mire közölte, hogy dehogy is, a gyerekről, és pont ezért küldte ki őt, hogy ne a rendelőben engedje szabadjára a szellemeket.

A mester utasításai szerint a következőket kell tennünk a gyermekünk gyógyulása érdekében:

  • soha ne vigyük temetőbe, vagy templomba,
  • kezdjünk el homeopátiás szereket adni a gyereknek,
  • igyon lapacho teát és szedjen probiotikum forte-t
  • kezdjük el a kandida diétát, amiben táplálkozási tanácsadóként a felesége áll a rendelkezésünkre
  • méressük be a lakást földsugárzás szempontjából és rendezzük át

Ha úgy teszünk, ahogy mondta, akkor egy kb. másfél hónap múlva csökkenthetjük Peti epilepszia gyógyszereit. A betegségével kapcsolatosan nem túl sok kérdést tett fel a mester, azt sem tudja, hogy Petiről a kezelőorvosa azt mondta, hogy gyógyszerrezisztens epilepsziás. Szóval kissé hitetlenkedve fogadtam, hogy másfél hónap múlva Ő már ilyen javulást gondol realizálhatónak. Persze azt is mondta, hogy ha a homeopátia a többi dologgal együtt nem hat, akkor akupunktúrával fog tudni segíteni.

Persze a hitetlenségünk hazaérve sem hagyott alább, rácuppantunk a netre, olvasgattunk  a kandidáról, ennek kimutatási lehetőségéről, az ajánlott homeopátiás szerekről, a földsugárzásról.

Elkezdtünk lapacho teát itatni a gyerekkel, átrendeztük a szobáját és szervezzük a kandida vizsgálatot laboratóriumi körülmények között.

Az ágy helyét a kutyánk, Szotyi jelölte ki. A népi hagyományok szerint ugyanis a kutya érzékeny a vízerekre, és régen úgy döntötték el, hogy hol legyen egy adott szobában a fekhely, hogy beengedték a kutyát, és ahová az lefeküdt az adott helyiségben, oda nyugodtan lehetett ágyat tenni. Mi is oda tettük Peti ágyát, ahová a kutya lefeküdt. Reméljük az új fekhely beválik majd Petinek, és tényleg jó helyen van földsugárzás szempontjából is. 

Összegezve, félig meddig meg lettünk győzve, persze a szelleműzősdi még mindig kiveri nálam a biztosítékot, de azért ebben is lehet valami...ki tudja.

 

Címkék: hagyomány

A bejegyzés trackback címe:

https://olgoj.blog.hu/api/trackback/id/tr901964505

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása