Ma van a Papa szülinapja! Isten éltesse sokáig!  

Úgy tűnik újabb rohammentes napon vagyunk túl így 4 antiepileptikummal. Hurrá! Hurrá! Persze mindennek meg van a maga ára, ennek is. (Sajnos nem csak annyi, hogy 4 gyógyszert szedünk.) Peti borzasztó aluszékony lett. Éjszaka 9-10 órát alszik, reggel 7-kor kel, de már 10 órakor kidől, alszik egy-fél órát, aztán délben is alszik egyet, majd délután ötre újra a kidőlés határán van. Nap közben elég nyűgös, nehezen tudja eldönteni mihez is lenne kedve. Beszéde visszafogott lett, kissé megcsendesedett, kevésbé érthető. Eddig sem volt túl beszédes, de most még kevésbé van kedve és hajlandósága beszélni. 

Estére természetgyógyászhoz megyünk. Úgy érezem az orvostudománytól és Peti kezelőorvosától megkaptuk azt, ami orvosilag lehetséges. Alternatív megoldások kellenek, mert már elég volt a kemikáliákból. Persze kezelőorvosunk felé töretlen a bizalmunk, de azt is látjuk, hogy ha élhető életet akarunk, akkor tennünk kell valamit az orvostudományon túl is.

A bejegyzés trackback címe:

https://olgoj.blog.hu/api/trackback/id/tr601962372

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása